Balade en Provence

Zero Waste en natuurlijk

Balade en Provence is een Zero Waste biologisch cosmeticabedrijf uit de Provence en zintuiglijke solide verzorgingsproducten maakt voor haar, gezicht en lichaam. Je ideale bondgenoot om plastic te bannen uit de badkamer!

Hun producten zijn geïnspireerd door de kunst, de geur en de flora van de streek, en wie provence zegt, zegt natuurlijk lavendel. In tal van hun producten vinden we deze zalige geur terug, om je volledig te doen wegdromen, net alsof je midden in een lavendelveld staat.

De insteek van hun verhaal begint wanneer de oprichters zich bewust worden van het feit dat de meeste shampoos, douchegels en andere vloeibare huidverzorgingsproducten meer dan 80% water, chemische conserveringsmiddelen en plastic verpakkingen bevatten. Het idee dat vrachtwagens, boten en vliegtuigen energie verbranden om producten op waterbasis te vervoeren, verpakt in plastic met ingrediënten die mogelijk schadelijk zijn voor de consument, zat hen niet lekker, dus besloten ze daar iets aan te doen.

Een duurzaam alternatief

Ze willen al de vloeibare producten die we in onze klassieke badkamer terugvinden; vervangen door rijke, natuurlijke en milieuvriendelijke vaste alternatieven

"Onze bedrijfsfilosofie is om welwillendheid te bevorderen"

"Bienveillance" of wellwillendheid is een Franse term die kan worden gedefinieerd als "vrijgevigheid of de wens om goed te doen".

Bij Balade en Provence geloven ze dat alle acties, groot en klein, een impact hebben. Daarom streven ze ernaar het juiste te doen bij de ontwikkeling van hun producten, de omgang met klanten,hun rol binnen de gemeenschap en het beheer van milieuafval.

Ze hopen dan ook dat hun ondernomen acties anderen inspireren om diezelfde goedheid, filosofie en denkwijze te verspreiden. Wij bij Sebio zijn alvast razend enthousiast over dit fijne merk!

Er is nog maar 1 artikel op voorraad.

Filters

Producttype

Prijs

€ 0,00 - € 15,00
Balade en Provence

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt