Droguerie Renouvelle

Made in Belgium

Droguerie renouvelle is een merk met een wijd gamma aan huishoudmiddelen van de Belgische (!) groep Aux petits Bonheurs. Petits Bonheurs is een Belgisch familiebedrijf dat in 2011 is ontstaan toen de oprichter 5 jaar in een biologische winkel had gewerkt. Zijn specialiteit is de verkoop van ethische, biologische, ecologische en afvalvrije producten. Stuk voor stuk producten die lief zijn voor de natuur!

Droguerie renouvelle  biedt een gamma aan van eenvoudige en doeltreffende reinigingsproducten.
Voortbouwend op de knowhow van weleer, brengt de Droguerie Renouvelle het gebruik van ingrediënten op een individuele, beredeneerde en ecologische manier naar voren. Ze richten zich op het behoud van de gezondheid van mens en welzijn door het vermijden van gifitge elementen.

Hun producten zijn gemaakt in België, iets waar ze enorm fier op mogen zijn. Dat die mogelijkheid er is, om zo lokaal mogelijk te werken. De grondstoffen komen in het algemeen ook uit België, zijn ze niet verkrijgbaar in ons Belgenlandje dan zijn ze van Europese oorsprong, om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Het ecologisch denken gaat nog een stapje verder bij dit Belgische familiebedrijf. De verpakking werd ook in een groen jasje gestoken. Zo gebruiken ze recycleerbare en herbruikbare plastic verpakkingen en suikerrietcontainers wanneer het product het toelaat. Voor grote hoeveelheden vloeistof geven ze ook de voorkeur aan kubussen, die veel compacter zijn voor het vervoer én volledig recycleerbaar, super toch!

Er is nog maar 1 artikel op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 15,00

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt