Aumyana

Aumyana is een Frans merk van natuurlijke en biologische cosmetica. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten en zonnebrandcrèmes.

De producten van Aumyana zijn gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten en bevatten geen synthetische conserveermiddelen, parabenen, siliconen of andere schadelijke chemicaliën. Het merk streeft naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en het ondersteunen van duurzame landbouwpraktijken.

Aumyana richt zich op het creëren van een holistische benadering van schoonheid en wellness, waarbij de nadruk ligt op de balans tussen lichaam en geest. Het merk biedt ook educatieve informatie en advies over natuurlijke schoonheid en welzijn, en organiseert workshops en evenementen om bewustzijn te creëren over het belang van natuurlijke cosmetica en gezondheid. Aumyana is voornamelijk actief in Frankrijk en enkele andere Europese landen.

Aumyana

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt