Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.52 / 5
Lady Green

Lady Green

Bio Cosmetica voor jonge dames

Lady Green is een bio cosmeticamerk dat helemaal anders is dan de andere merken. Ze helpt vette huiden en huiden met acne verzorgen op een positieve en levendige manier! En u zal zich snel realiseren dat Lady Green veel meer is dan dat.

Virginie Vinet, de uitvindster van bio cosmetica Lady Green

Virginie Vinet is een jonge vrouw gepassioneerd door cosmetica en communicatie, met een diploma in de grande école de commerce. Ze werkt in marketing-communication voor de grote namen van de schoonheid (Groep L’Oréal en Lise Watier Cosmetica). Als jarenlange gebruiker van bio cosmetica, realiseerde ze zich dat geen enkel merk zich toewijdt aan de jeugd, hoewel zij net veel vraag hebben. Zo ontdekte ze ook een andere aanpak in de cosmetica, erg kleurrijk en modieus. Waarom altijd moeten kiezen tussen effectiviteit en plezier? Tussen gezondheid en glamour? Virginie Vinet maakt van dromen waarheid: ze produceert voor jonge dames bio cosmetica die goed is voor de gezondheid en het milieu, én tegelijkertijd fun en kleurrijk. Deze producten behandelen op efficiente wijze kleine problemen als acne, terwijl ze ook rijk zijn aan fijne texturen en fruitige parfums. Zo is Lady Green geboren.

100% Bio cosmetica voor jonge meiden.

Heeft u reeds opgemerkt dat huidsproducten voor de jeugd altijd unisex zijn? Nochtans zijn haar huid en haar dromen erg anders dan die van jongens! Lady Green keert deze tendens om en produceert daarom enkel voor meiden cosmeticaproducten met girly design en heerlijke geurtjes.

Onze visie: participatie

Lady Green is JOUW merk! Met het idee aan al je noden te beantwoorden en zo een bio verzorging te creëren die je bevalt, werd Lady Green gecreëerd met meiden voor meiden! Meer dan 200 jongedames van 12 tot 25 namen deel aan de ontwikkeling van Lady Green! Jij kan trouwens ook deelnemen aan de creatie van volgende producten en ons testerspaneel vervolledigen!

Een goed presterend merk

Onze bio cosmetica is erg effectief! Bij Lady Green nemen wij kwaliteit en werking erg serieus. Vele van onze producten hebben een werking die bewezen werd door onafhankelijke laboratoria. Alle formules zijn speciaal ontwikkeld voor vette huiden met af en toe wat acne en zijn rijk aan natuurlijk krachtige actieve bestanddelen.

Er zijn 10 producten
Er zijn 10 producten
Onze Merken