Natuurlijke, bio en ecologische producten

voor de hele familie

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.59 / 5
Omum

Omum

Een compromisloze aanpak


1.    Specifieke verzorgingen
Zwangerschap gaat gepaard met verschillende hormonale veranderingen. Deze omwentelingen zijn, onder andere, de oorzaak van een toegenomen uitdroging van de huid, het verschijnen van striemen, paarsachtige strepen die na verloop van tijd witte littekens worden. Onze verzorgingsproducten zijn geformuleerd op basis van waardevolle bestanddelen die bruisen van het leven om aan twee fundamentele noden van de huid te beantwoorden: maximale hydratatie en het voorkomen van striemen. Onze samenstelling is erg gelijkaardig aan de film van hydroplipiden van de huid die ze gebruikt om haar hydratatie te behouden en haar hernieuwing te stimuleren. De formules bevatten een beperkt aantal ingrediënten voor een betere assimilatie.

2.    Steeds meer bio
De bestanddelen die we uitkiezen zijn gekende bestanddelen, met een bewezen doeltreffendheid en afkomstig uit biologische landbouw.
Gemiddeld bevat het Omum gamma (*gemiddeld op basis van 5 producten):

  • 98%* van de ingrediënten zijn op plantaardige basis
  • 83%* van de ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw

Bepaalde ingrediënten in onze formules, zoals vitamine E, zijn niet gecertifieerd. Ze zijn zo goed als onmogelijk om te verkrijgen op basis van biologische landbouw. We verzekeren ons er wel van dat deze ingrediënten wel degelijk natuurlijk zijn en gecertifieerd niet GGO. In een perspectief van voortdurende verbetering, zoeken onze teams voortdurend naar nieuwe bronnen van ingrediënten uit biologische landbouw, om te streven naar 100% bio formules.

3.    Veiligheid voorop
Omdat we weten dat er ontelbare uitwisselingen plaatsvinden tussen een zwangere vrouw en haar baby (bloed, huid, enz.) en omdat we een maximum veiligheid willen garanderen, ontwikkelden we formules zonder essentiële oliën, chemische additieven (parfum, textuurgevers) of alchohol en voor 4 van onze 5 producten, zonder conserveringsmiddelen*.

4.    Een globaal engagement
Ons engagement gaat verder dan het produceren van emotioneel innoverende, kwalitatieve, bio en veilige producten: we kiezen voor een productie zonder toegevingen en werken samen met het laboratorium Labohème dat het biologische en ecologische “Nature & progres” label draagt.
Dit label garandeert dat de producten vervaardigd worden volgens de meest strikte normen binnen zijn categorie met respect voor de sociale en economische omgeving.

We kiezen voor originele en traditionele en semi-artisanale productieprocessen.

Onze producten worden vervaardigd in Frankrijk en verpakt in recycleerbare verpakkingen (glas, aluminium) zonder bijsluiters of extra verpakking. Onze printers dragen het Imprim’vert label en het gebruikte papier draagt het PEFC label, voor een 100% milieuvriendelijke verpakking.

Een emotionele, zintuiglijke ontdekking van zichzelf...


Bij Omum willen we van een zwangerschap iets magisch maken, door de emoties in het hart van deze ervaring uniek te maken: we stellen een modern, pittig gamma voor, dat de blijdschap van toekomstige mamas doet voelen, het leven dat ze in zich dragen en dat de relatie tussen ouders en kinderen ondersteunt.

5.    Verzorging die plezier doet
Onze verzorgingen werden ontwikkeld om u een plezier te doen, tijd voor u zelf te nemen en uzelf te verwennen. We hebben daarom heerlijke texturen en innoverende producten bedacht. We kozen voor 100% natuurlijke guren van amandel en vanille, die discreet en geruststellend zijn (en uitermate geschikt voor de verhoogde geurzin van zwangere vrouwen)

6.    Vol van emotie
Aanraking is het zintuig dat verbindt ... Om de band tussen baby, papa & mama te versterken en doen ontstaan, rond zintuigen, een intieme relatie vol tederheid, ontwikkelden we emotionele rituelen om met 2 of 4 handen uit te voeren.

7.    Professionele ervaring
Ons project kadert binnen een constante samenwerking met zwangerschapsprofessionelen die ons bijstaan en hun ervaring delen, precieze aanbevelingen geven en ons werk in de juiste richting sturen.

Er zijn 7 producten
Er zijn 7 producten
Onze Merken