Herbruikbaar oorstokje - Oriculi - Bioplastic - Groen
LZ058

€ 3,95

13 Items

Je bent nog niet ingelogd

Milieuvriendelijk groen oorstokje uit bioplastic. Deze afvalvrije manier om je oren schoon te maken is afkomstig uit Japan en China en daar al zeer gebruikelijk.

Inhoud: 1 stuk
 

Deze oriculi:

 is milieuvriendelijk en duurzaam

 vervangt ontelbaar veel wegwerpwattenstaafjes

 is een uitstekend ecologisch alternatief voor de wegwerpvariant

Eco-pluspunten van dit product
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Herbruikbare oriculi om je oren mee te reinigen. Een goedkoper, duurzamer en veiliger alternatief voor traditionele oorstokjes. Doordat het stokje niet helemaal in je oor mag (maar enkel de zijkanten schoon maakt) is dit zero waste instrument ook beter voor jouw gezondheid. 

Het vrolijke Franse merk Lamazuna maakt al sinds 2010 herbruikbare accessoires en solide verzorgingsproducten met een plantaardige samenstelling. Hun innovatieve producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Naast goed voor mens en milieu zijn hun kleurrijke producten ook altijd betaalbaar of in de woorden van oprichtster Laëtitia Van de Walle 'eco-affordable'. Met Lamazuna is het leuker en vooral makkelijker dan ooit om jouw badkamer en dagelijkse verzorgingsrituelen zero waste en vegan te maken.

1 à twee keer per week gebruiken om overtollig oorsmeer uit het oor te verwijderen. Blijf altijd aan het begin van de gehoorgang. 

100% bioplastic uit ricinusolie

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt