Afwasmiddel voor babyspullen - Zonder parfum

BA032

€ 3,95

149 Items

Je bent nog niet ingelogd

Ongeparfumeerd ecologisch afwasmiddel voor babyspulletjes. Verwijdert in alle zachtheid vet, vuil en melkrestjes van jouw babyaccessoires.

Inhoud: 700 milliliter

 

Dit eco afwasmiddel:

 maakt in alle zachtheid babyflessen, melkpompen en tutjes grondig proper

 is volledig veganistisch

 is helemaal hypoallergeen

Deze Baby Bottle & Dishwashing Liquid is ideaal voor het verwijderen van vet, vuil en melkrestjes. De hypoallergene formule met natuurlijke ingrediënten reinigt zacht al de spullen die in direct contact komen met je baby.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Gebruik ongeveer 2 ml afwasmiddel per liter water. Niet gebruiken in de afwasmachine. Buiten bereik van kinderen bewaren.

5% Vegetable anionic surfactant (coco-glucoside), 5% vegetable non-ionic surfactants(lauryl glucoside). Contains also: Aqua / water / eau, sodium chloride, glycerin, sodium gluconate, sodium citrate, saponins.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt