Anti-aging gladmakende verzorging - Normale tot gemengde huid - 50 ml

€ 34,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,38
4 5% Tot € 6,90
8 7% Tot € 19,32

Cattier's anti-aging verzorging helpt de eerste zichtbare tekenen van veroudering te vertragen. De formule op basis van montmorillonklei en actieve bestanddelen van plantaardige en mariene oorsprong werkt als een schild tegen aanvallen van vrije radicalen en beperkt de afbraak van collageen en huidelastine. Deze behandeling werkt als een barrière tegen vervuiling en blauw licht. Door de huid te voorzien van de essentiële mineralen die zij nodig heeft, wordt zij ontgift en krijgt zij nieuwe energie. Uw huid ziet er stralender, zachter en gladder uit. De geltextuur is zeer geschikt voor de normale tot gemengde huid en wordt gemakkelijk geabsorbeerd.

50 ml

Ref: CR078
  • Gemaakt in Frankrijk
  • Ecocert Certified
  • Druk langzaam op de pomp om de optimale dosis te verkrijgen. Breng dagelijks aan op een schone en droge huid en breng met de vingertoppen masserend aan op het hele gezicht en op de nek.
  • aqua, glycerine, dicaprylylcarbonaat, capryl/capric triglyceride, glyceryl stearaat citrate, Cetylalcohol, stearylalcohol, olusolie, maris aqua, tapioca zetmeel, aloë barbadensis blad extract*, benzylalcohol, candelilla cera, citroenzuur, gehydrogeneerde plantaardige olie, melkzuur, marrubium vullere extract, montmorillon, natrium, natrium, tocofa, ulva Lactuaca Extract, Xanthan Gum.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt