Verstuiver Brumessentielle - 200 ml

Ecologische en economische verstuiver, zonder drijfgassen

€ 10,90

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,44
4 5% Tot € 2,18
8 7% Tot € 6,10
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Oplaadbaar
Herbruikbaar

Brumessentielle van Aromandise is een verstuiver zonder drijfgas die gebruikt kan worden als kamerparfum verstuiver of voor uw cosmetische mengsels. U kunt er uw eigen mengsels van etherische oliën of bloemenwaters mee maken en de lange verstuiver maakt een microverspreiding van vloeistoffen mogelijk dankzij het hoogtechnologische pomp- en verspreidingssysteem. Deze spuitbus is zeer stevig, herbruikbaar, ecologisch en zuinig!

  • Inhoud : 200 ml
Ref: AR189
  • Te gebruiken met zijn flesje essentiële olie booster (28 ml) om de essentiële oliën in water op te lossen (4 ml booster is voldoende voor 200 ml bereiding)
  • Het wordt aanbevolen de Brumessentielle te gebruiken als verstuiver van huisparfums met uw eigen mengsels van essentiële oliën, mineraalwater en bloemenwater, of hem alleen als cosmetisch product te gebruiken door hem te vullen met uw favoriete hydrolaat of bloemenwater om uw huid met een eenvoudig gebaar te verzorgen. Bij warm weer vult u hem gewoon met mineraalwater en bewaart u hem in de koelkast om gemakkelijk af te koelen.
  • Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Nadat u etherische oliën voor huisparfum in de mister hebt gebruikt, dient u deze uitsluitend voor dit gebruik te gebruiken. Vernevel geen mineraalwater of bloemenwater met het vernevelapparaat dat etherische oliën bevat. Na gebruik van etherische oliën het mengsel afspoelen met spiritus en in de open lucht laten drogen. Voor mineraal/bloesemwater niet spoelen met alcohol, spoelen met leidingwater is voldoende. Goed schudden voor elk gebruik. Twee tot drie verstuivingen voor een kamer van 20 m² zijn voldoende. Gebruik dagelijks in een geventileerde en luchtige ruimte. Niet rechtstreeks op materialen en stoffen spuiten. Gevaar voor gladde vloeren na het sproeien. Houd de spuit altijd rechtop. Niet gebruiken indien gebarsten of gedeeltelijk beschadigd. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
  • Voor etherische oliën en booster: volg de voorzorgsmaatregelen voor gebruik. Bewaar de boosterfles op een koele, droge plaats tussen 5 en 25°C. Na het openen van de boosterfles, deze snel hanteren en sluiten om verdamping te voorkomen. Schroef de dop er goed op. Aanraking met de ogen, huid en weefsels vermijden. Was de handen grondig na gebruik. Etherische oliën zijn zeer krachtig, gebruik ze met mate en respecteer de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van elk van hen. In geval van ademhalingsallergieën of astma, vermijd het rechtstreeks inhaleren van essentiële oliën. Wij raden het gebruik van etherische oliën af voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, overgevoelige personen of personen met hormoonafhankelijke kanker en meer in het algemeen personen met gezondheidsproblemen.
  • Voor mineraalwater en bloemenwater: respecteer de aanbevolen afstand (60 cm) om mineraalwater of bloemenwater te verstuiven en sluit uw ogen. Over het algemeen kunnen bloemenwaters in de koelkast worden bewaard en binnen zes maanden na opening worden gebruikt. Het is daarom aan te bevelen uw spray met bloemenwater op een koele plaats te bewaren en het snel te gebruiken.
  • Spray zonder drijfgassen, langdurige spray.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt