Etherische olie - Wintergroen

€ 6,39

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,26
4 5% Tot € 1,28
8 7% Tot € 3,58

100% pure etherische wintergroen olie. Deze essentiële olie heeft o.a. pijnstillende, krampstillende en ontstekingsremmende eigenschappen en is een natuurlijk anti-reuma middel.

Inhoud: 10 ml

 

Deze essentiële gaultheria procumbens olie:

 ​is 100% natuurlijk

 helpt gewrichtspijn te verlichten

 is ideaal voor massages

Ref: PR019

Masseer lokaal 3 druppels wintergroen met 2 druppels Italiaanse strobloem en 5 druppels Sint-Janskruidolie om gewrichtspijn te verlichten. Wintergroen verwarmt lokaal de spieren tijdens een massage dus is ideaal om sportblessures te behandelen. Dit product altijd verdunnen voor contact met de huid. 

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.

Kan gevoeligheid bij onverdund contact met de huid veroorzaken. Nooit onverdund op de huid aanbrengen. Kan longschade veroorzaken bij inslikken. Bij inslikken niet laten braken: raadpleeg een arts en laat de verpakking zien. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Voor een massage: verdun enkele druppels in een plantaardige olie en breng lokaal aan op de huid. 

Orale inname: -
Gebruik op de huid: ++++ (altijd verdunnen!)
Lucht verspreiding: -
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt