Lamsvel Relugan – Korte vacht

€ 24,99

1 Items

Het lamsvel verbetert de slaap en de ontspanning van de baby. Gebruik het af en toe als hoofdkussen opdat de huid doordrongen wordt met uw geur, wat de baby te gek zal vinden. Het lamsvel kan op een bed of in de kinderwagen gelegd worden, als speltapijt dienen, als draagbaar bed… Korte vacht: ongeveer 3 cm. Bestaat in 4 afmetingen: 60-70 cm, 70-80 cm, 80-90 cm, 90-100 cm

Ref: ED565

Het lamsvel verbetert de slaap en de ontspanning van de baby. Gebruik het af en toe als hoofdkussen opdat de huid doordrongen wordt met uw geur, wat de baby te gek zal vinden. Het lamsvel kan op een bed of in de kinderwagen gelegd worden, als speltapijt dienen, als draagbaar bed…

U kunt de baby volledig naakt op het vel zetten. De baby zal het zachte contact met de huid appreciëren en de baby helpen bewust te worden van zijn/haar lichaam.

Het lamsvel heeft een uitstekende temperatuur-regulerende capaciteit: het houdt de huid warm in de winter en absorbeert de hitte in de zomer.

Het lamsvel is gemakkelijk te onderhouden, omdat het zelfreinigende eigenschappen bevat dankzij zijn lichte lading van statische energie. Over het algemeen is het voldoende het vel regelmatig te verluchten en te borstelen. Als u ooit vlekken moet verwijderen wrijft u deze er best uit met een shampoo speciaal voor wol die lanoline bevat.

De huid is geen enkele behandeling met chroom, chloor of andere vervuilende chemische producten ondergaan.

Deze behandeling wordt ook medisch looien zonder chroom genoemd. Dit proces geeft aan de huid zijn mooie gouden kleur in alle respect voor het milieu. De huiden kunnen met de hand of in de wasmachine gewassen worden met een speciaal wol wasmiddel dat lanoline bevat.

Niet drogen bij een hittebron. Rek de huid uit en rol ze op tijdens het drogen. Probeer toch wassen te voorkomen.

Ze worden geleverd in een opruimzak in wit katoen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt