Schuurmiddel - 500 ml

HA016

€ 2,90

28 Items

Je bent nog niet ingelogd

Vloeibaar schuurmiddel met een niet-krassende samenstelling op basis van plantaardige en minerale ingrediënten is krachtig en laat geen sporen na. Maakt grondig schoon, zonder oppervlaktes te beschadigen.

Inhoud: 500 ml

 

Dit schuurmiddel: 

 ​heeft een krachtige, plantaardige formule

 is niet getest op dieren

 is verpakt in een fles uit gerecycleerd plastic

Eco-pluspunten van dit product
Belgisch merk

Plantaardig schoonmaakproduct dat vet en hardnekkige vlekken verwijdert van kookplaten, fornuizen, koelkasten, chroom en email. Schuurt grondig zonder krasjes te maken op het oppervlak. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Breng deze reiniger direct aan op oppervlaktes of op een vochtige spons. Goed schuren en vervolgens afspoelen.

Aqua, Calcium carbonate, Alcohol denat., Bentonite, Coco-glucoside, Glycerin, Phenoxyethanol, Xanthan gum

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt