Natuurlijk Rubberen badspeeltje met rammelaar - Whale

€ 12,76

-20%

€ 15,95

3 Items

Een vriend in bad is altijd geweldig!

Met zijn natuurlijke kleuren en schattige vormen stimuleren de rubberen badspeeltjes van Lässig de tastzin van je baby en deze walvis is vast en zeker de perfecte metgezel in bad.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG906

Rubberen badspeeltje met rammelaar Whale van LÄSSIG heeft natuurlijke kleuren en leuke vormen, het speeltje een bron van creatief badplezier voor baby's en peuters. Check ook zeker de andere zeediertjes!

De geïntegreerde rammelaar en subtiele kleuren van dit badspeelgoed ontspannen je baby en houden hen speels bezig, stimuleert de fantasie en laat het kinderen opgaan in hun eigen wereld.

Het BPA-vrije rubber heeft zijn eigen natuurlijke geur die volkomen onschadelijk is en als bijkomend voordeel heeft dat het badspeeltje onmiddellijk herkenbaar is, zelfs voor het kleinste kind. Voor zorgeloos spetteren en spelen is het badspeeltje volledig afgesloten, zonder gaatjes. Dit voorkomt ophoping van water binnenin en schimmelvorming.

Afmetingen: 11,5 x 9 cm
Materiaal: natuurrubber
Gebruiksadvies: BPA-vrij, niet steriliseren met stoom of koken. Niet steriliseren in de magnetron. Niet blootstellen aan direct zonlicht en uit de buurt van warmtebronnen houden. Niet geschikt voor gebruik in gechloreerd water (zwembaden).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt