Bio etherische olie - Palmarosa

AV168

€ 3,95

30 Items

Je bent nog niet ingelogd

Deze etherische Palmarosa olie uit Nepal staat bekend om zijn anti-bacteriële en ant-virale eigenschappen. Kan ook gebruikt worden om ademhalingsinfecties en huidaandoeningen op natuurlijke wijze te behandelen.

Inhoud: 10 milliliter

 

Deze etherische olie: 

 kan je gebruiken als voedingssupplement 

✓ zuivert de lucht bij jouw thuis

 is niet getest op dieren & vegan

Eco-pluspunten van dit product
Biologisch
100% van natuurlijke origine
Frans merk

Deze krachtige Palmarosa olie mag niet ontbreken in je aromatherapie kit. De anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen van deze etherische olie zijn ideaal voor in de winter.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Deze etherische olie kan gebruikt worden als voedingssupplement. Doe een druppeltje per dag op een lepel suiker, honing of plantaardige olie. Gebruik dit product niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid of gedurende een lange periode. Consulteer altijd een dokter bij ernstige klachten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt