Bio etherische olie - Lavendel
AV170

€ 4,95

34 Items

Je bent nog niet ingelogd

Deze etherische olie met lavendel is onmisbaar in elke aromatherapie kit. Met lavendel kan je op natuurlijke wijze pijn verlichten en ontspannen. Ook is het bijzonder geschikt om wondjes te genezen, krampen te stillen en luizen te bestrijden.

Inhoud: 10 milliliter

 

Deze etherische olie: 

 kan je gebruiken als voedingssupplement 

✓ zuivert de lucht bij jouw thuis

 is niet getest op dieren & vegan

Eco-pluspunten van dit product
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Frans merk

Ontspannende etherische Lavendel Aspic olie waarmee je op natuurlijke wijze o.a. beten, brandwondjes en huidaandoeningen kan behandelen.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Deze etherische olie kan gebruikt worden als voedingssupplement. Doe een druppeltje per dag op een lepel suiker, honing of plantaardige olie. Gebruik dit product niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid of gedurende een lange periode. Consulteer altijd een dokter bij ernstige klachten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt