ECOCHEQUE

Etherische olie - Petitgrain Bigarade - Pomerans

€ 5,99

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,24
4 5% Tot € 1,20
8 7% Tot € 3,35
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

100% pure etherische pomerans olie. Deze essentiële Petit Grain Bigarade olie heeft een natuurlijke ontstekingsremmende, antibacteriële, krampstillende en ontspannende werking

Inhoud: 10 ml

 

Deze essentiële citrus aurantium ssp amara olie:

 ​is een natuurlijk antidepressivum

 heeft een kalmerende werking

 herstelt de huid

Ref: PR169

Bio citrus aurantium ssp amara staat in de aromatherapie bekend om zijn natuurlijke ontstekingsremmende, antibacteriële, krampstillende, genezende, regenererende en relaxerende werking. 

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.  

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Bewaar niet in de buurt van warmtebronnen en licht. Vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, tijdens het geven van borstvoeding en bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Oraal gebruik: 2 druppels HECT (indien nodig herhalen) in honing, olijfolie of op rietsuiker, onder de tong.

Cutaan gebruik: 3 druppels HECT op de voetboog, de binnenkant van de polsen, op de solar plexus (eventueel te herhalen) en bij lokale toepassing.

Dagelijks 1 druppel neroli en 1 druppel verbenonrozemarijn in een kleine hoeveelheid dagcrème helpen de vette huid en haren te reguleren. 

 

+++++ = sterk aanbevolen - (!) om voorzichtig te gebruiken.

Orale inname: ++++

Dermaal: ++++

Luchtuitzending: ++++ 

Aerosol inademing: -

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt