Houten Rolkoffer met 1000 blokken + 2 instructieboekjes (Kapla)
EB205

€ 224,95

11 Items

Je bent nog niet ingelogd

De 1000 zeeden borden worden geleverd in een houten krat voor eenvoudig opbergen. Geleverd met 2 Kapla instructieboekjes. De Kapla planken zijn vervaardigd met grote precisie en zorgen voor spectaculaire creaties. Ouders en kinderen samen kunnen spelen

Kapla is de afkorting van "Kabouter plankjes". Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Kapla is een educatief instrument dat ook zo gebruikt wordt door de Nationale Onderwijs. Het gebruik van allemaal dezelfde plankjes zonder bevestiging ontwikkelt de mogelijkheid om items in een drie-dimensionele ruimte te organiseren en laat het kind zijn aanpak van dit soort dingen ontdekken en verfijnen. Het spel leert het kind de basisbegrippen van de geometrie, fysica en technologie aan en introduceert het kind in de wereld van de beeldende kunst, een wereld van vormen en volumes. Kapla fascineert, wekt enthousiasme, en ontwikkelt de geest van evenwicht en concentratie. Het kind houdt zich bezig, alleen of met dierbaren, in dit proces van originele en uitdagende creatie. Het kind kiest vormen, technieken en specifieke werkwijzen die zowel discipline als fantasie vereisen. KAPLA is een wiskundig spel en een puzzel, die zowel logica als verbeelding opwekt in het kind en de intelligentie en de handen tegelijkertijd traint.

Dit is een complete set geschikt voor alle leeftijden. Het is een spel dat doet evolueren en limieten overwint. De gebouwen zijn ook een goede ondersteuning van de verbale uitdrukking door ze voor te stellen, opmerking erover te maken of ze te integreren in een symbolenspel. 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt