Houten Koffertje - 280 blokken + 1 kunst boek

Eindeloos spelplezier, vanaf 36 maanden

€ 75,96

-20%

€ 94,95

8 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
100% van natuurlijke origine
FSC gecertificeerd hout
Educatief
Open-ended play

De 280 maritiem Pineboard KAPLA® plankjes worden opgeslagen in een hyper praktische houten doos. Het Kapla Art Book fungeert als een cover. KAPLA® Board zijn met grote precisie gemaakt en laten spectaculaire creaties toe. Ouders en kinderen kunnen samen spelen. KAPLA® is de afkorting van "Kabouter Plankjes", wat "extra bloedplaatjes" in het Nederlands betekent. Meer dan een conventioneel houten spel !

bevat: 280 KAPLA® planken en een boek van rode kunst aan kinderen van 6 jaar oud.

Ref: BS642
  • KAPLA® is een educatief houten spel dat als zodanig wordt gebruikt door nationaal onderwijs. > Het gebruik van alle vergelijkbare raad, zonder Elementen oplossen, ontwikkelt het vermogen om elementen te organiseren in een drie -dimensionale ruimte en stelt kinderen in staat om hun acties van acties op materie te ontdekken en te verfijnen. << /li>
  • Het spel bevordert de verwerving van fundamentele noties van geometrie, fysica, Technologie, terwijl het kind introduceert in de wereld van kunst, universum van vormen en delen, die van de plastic kunsten.
  • KAPLA® fascineert en wekt enthousiasme, ontwikkelt het adres, de geest van evenwicht en concentratie. Het kind verbindt zich, alleen of met zijn geliefden in een origineel en veeleisend creatieproces. Hij kiest en gaat akkoord met zijn vormen; Hij neemt specifieke technieken en processen aan die hem zowel streng als fantasie vereisen. Wiskundige game, denkspel, KAPLA® gebruikt zowel logica als denkbeeldig en oefent tegelijkertijd intelligentie en handen uit.
  •  Een compleet spel aangepast aan alle leeftijden. (Is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden) Het is een evolutionair spel waarmee je de grenzen kunt overschrijden. Constructies zijn ook een goede ondersteuning voor verbale expressie om ze te presenteren, commentaar te geven op of te integreren in symbolische spellen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt