Venkelsiroop

OC351

€ 9,50

Je bent nog niet ingelogd

Rustgevend en verzachtend, met name voor de spijsvertering. Daarom is dit sap ook uitstekend inzetbaar bij een opgeblazen gevoel en na een zware maaltijd. Venkelsap houdt bovendien de keel schoon. Dit komt goed van pas in de wintermaanden.Achter de goede kwaliteit van Salus plantensappen schuilt de filosofie van de Zwitserse apotheker en plantenonderzoeker Walther Schoenenberger (1901-1981). Hij perste het sap van heilzame planten. Sap waarin het totaal aan actieve bestanddelen van de plant in haar natuurlijke samenstelling behouden is gebleven. En daardoor ook de gezonde eigenschappen van de plant. Dat is de kracht van puur, vers geperst plantensap.  Salus biedt 18 plantensappen, elk met zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Biologische teelt  De kwaliteit van plantensappen wordt bepaald door de teeltwijze, het moment van oogsten en de manier waarop de planten zijn verwerkt. De heilzame planten voor Salus sappen komen óf uit het wild, óf uit eigen gecontroleerd biologische teelt. Om kwaliteit te kunnen garanderen, werkt Salus sinds jaar en dag intensief samen met ervaren biologische telers. In het laboratorium worden de planten gecontroleerd. 200ml

Eco-pluspunten van dit product
Biologisch
  • Oogsten en persen

Slechts enkele dagen per jaar is de samenstelling van de plant optimaal en kan er dus geoogst worden. Direct daarna worden de planten van de  akker naar de plantenpers gebracht. Hier worden de planten grondig fijngemaakt, in lagen op roosters verdeeld en geperst door een drukpers. Zo wordt zoveel mogelijk sap gewonnen, met optimale versheid en een hoog gehalte aan werkstoffen.  Vervolgens wordt het sap kort verhit en afgevuld in flessen. Zonder alcohol, suiker, conserveermiddel of enige andere toevoeging.

  • De werking

Salus plantensappen hebben een milde en blijvende werking en richten zich vooral op een natuurlijke afweer en het herstel van het lichaam. En  dat komt de gezondheid ten goede.  Pure smaak Salus vers geperste plantensappen zijn ongezoet en een beetje bitter van smaak.U kunt ze gerust mengen met andere vruchten- of groentesappen, zoals tomatensap of sinaasappelsap.
 

  • Schudden voor gebruik

De plantensappen hebben een bezinksel dat voor perssappen karakteristiek  is en geenzins afbreuk doet aan de kwaliteit. Het is aan te raden om de fles goed te schudden voor gebruik zodat het bezinksel, dat deel uitmaakt van het totaal aan actieve bestanddelen, gelijkmatig wordt verdeeld.
 

  • Houdbaarheid

Ondanks dat de plantensappen geen conserveermiddel bevatten, is de houdbaarheid zeer lang, enkele jaren. Eenmaal geopend is het sap twee weken houdbaar in de koelkast.  De pluspunten van Salus plantensappen. De verse planten die Salus gebruikt voor haar plantensappen zijn overwegend afkomstig uit eigen gecontroleerd biologische teelt of uit de oogst van wilde planten. Tussen de oogst en het afvullen in de fles zit slechts enkele uren. Verser kan het dus niet. Hierdoor blijft het totaal aan werkstoffen van de planten optimaal behouden. Salus plantensappen zijn zuivere sappen uit verse planten zonder  toevoeging van suiker, alcohol, conserveringsmiddelen of andere vaak ongewenste additieven. Salus plantensappen zijn veilig en mild in gebruik en geschikt ter behoud van de gezondheid. De plantensappen hebben van nature een hoog gehalte aan werkstoffen, secundaire plantenstoffen, etherische oliën, bitterstoffen, mineralen, sporenelementen, vitamines en slijmstoffen. Al 90 jaar worden de plantensappen van Salus (bij velen bekend als Schoenenberger) met dezelfde zorg bereid. Al die jaren ervaring en kennis staan garant voor een optimale en constante kwaliteit.


 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt