Appel-aardbei (vanaf 6 maanden) - 2 x 130 g

OC140

€ 2,95

65 Items

Je bent nog niet ingelogd

Ontdek naast de welbekende reinette appel, de appel van Aquitanië, zacht en smakelijk. De aardbeien geven nog een lichte zoete toets aan dit perfecte dessert. Bevat ook zwarte bessen. Pak van 2 x 130 g.

  • Geen suikers toegevoegd*
  • Zonder gluten
  • Zonder melk

*Bevat van nature aanwezige suikers in fruit.

  • appelen uit Aquitanië*
  • aardbeien uit Spanje*
  • zwarte bessen uit Zweden*

* Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw.

Babybio selecteert met zorg de oorsprong van zijn ingrediënten en geeft de voorkeur aan plaatselijke producenten (bij voorkeur Frankrijk of de buurlanden ervan).

De oorsprong die vermeld staat op de producten kan veranderen omwille van onze eisen bij het selecteren van producenten en het probleem met de levering van biologische grondstoffen.

  • Serveren op kamertemperatuur, zonder toevoegen van suiker.
  • Goed gesloten kan een potje 48u in de koelkast bewaard worden.

Babybio is biologisch voedsel uit de wieg! Babybio, specialist in biologische babyvoeding, biedt baby's een compleet gamma van producten, zonder onnodige supplementen, gemaakt van hoogwaardige biologische ingrediënten: melk, vruchtensappen, infusies, granen, koekjes, groenten- en fruitpotten, menu's, soepen... Een ruime keuze voor een evenwichtige en gevarieerde voeding van onze kinderen. 

Babybio heeft daarom gekozen voor biologische landbouw voor de vervaardiging van haar producten. Tot de leeftijd van 3 jaar, baby's lichaam is onvolwassen, is het niet in staat om op zijn best de giftige stoffen die het inslikt te elimineren. De regelgeving voor zuigelingen stelt strenge eisen aan de samenstelling van baby's in verband met hun kwetsbaarheid. Door ingrediënten uit de biologische landbouw te gebruiken, voldoet Babybio zo natuurlijk mogelijk aan deze eisen met behoud van het milieu. Biologische landbouw blijft immers de meest natuurlijke manier om toxische inputs te vermijden: de productiemethode bevordert het gebruik van natuurlijke meststoffen en het niet-gebruik van synthetische chemische stoffen. Voorts is elk gebruik van GGO's en van GGO's afgeleide producten uitgesloten.

Babybio is dus onderworpen aan een dubbele regulering, die van babyvoeding en die van biologische landbouw. Alle bonussen! 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt