Gemengde groenten Bio vanaf 4 maanden 2 x 190 g

MA004

€ 3,60

40 Items

Je bent nog niet ingelogd

Gemengde groenten Bio vanaf 4 maanden. De groenten gebruikt voor de potjesvoeding van HiPP worden geteeld volgens de strenge voorschriften van de biologische landbouw – zonder gebruik van chemische en synthetische insecticiden. De groenten zijn ideaal om variatie te brengen in de voeding van uw baby na 4-6 maanden. De groentepotjes van HiPP werden ontwikkeld om te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van baby’s. Onze groentepotjes bevatten weinig ingrediënten. Wij gebruiken bewust geen bindmiddelen, conserveermiddelen of kleurstoffen (conform de wet). Op advies van de voedingsdeskundigen bevatten onze groentepotjes geen toegevoegd zout. Voeg dus zelf geen zout toe.

  • 2x190g
  • Zonder toegevoegd zout
  • Van nature rijk aan beta-caroteen
  • Zonder gluten
  • Met 100% biologische, rijp geoogste groenten
  • regelt de transit
  • met Omega 3-vetzuren
  • ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

Na 6 maanden raden de voedingsdeskundigen aan vlees of vis te gebruiken in de middagmaaltijden van uw baby. Dankzij de keuze van ingrediënten, het soort textuur, het formaat van de potjes en de voedingswaarde zijn de maaltijdpotjes van HiPP BIO speciaal afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw baby.
HiPP BIO biedt voor elke leeftijd evenwichtige recepten met de juiste dosis vlees (of vis), lekkere biologische groenten en de nodige zetmeelproducten om uw baby energie te geven.

Onze maaltijdpotjes bevatten uitsluitend streng gecontroleerde ingrediënten van hoge kwaliteit, opdat u uw kind het beste kan geven. Net als uw zelfgemaakte papjes bevatten onze potjes geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen.

Ingrediënten : worteltjes*, water, aardappelen*, bloemkool*, erwtjes*, koolzaadolie* 1,2%. Zonder gluten.

*producten afkomstig van de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt