Appel banaan Bio vanaf 4 maanden 4 x 100 g

MA019

€ 2,99

30 Items

Je bent nog niet ingelogd

Appel banaan Bio. Wat is er nu lekkerder dan biologisch fruit dat eenvoudig bereid werd om de smaak en goede eigenschappen te bewaren ? Dit is zo heerlijk dat u geen suiker meer hoeft toe te voegen. Fruit is noodzakelijk voor een gezonde en evenwichtige voeding. Baby’s zouden 1 à 2 porties fruit per dag moeten eten. Volwassenen eten bestt 2. Dankzij onze papjes met 100% fruit is dat gemakkelijk, want 1 cup van 100g = 1 portie fruit! Ze zijn bovendien erg praktisch, want ze kunnen zowel koud als op kamertemperatuur gegeten worden ! En ze kunnen overal mee naartoe. Een feestmaal voor klein en groot !

Er wordt uitsluitend zorgvuldig geselecteerd en streng gecontroleerd fruit gebruikt voor onze potjes van HiPP. Fruit is een noodzakelijk bestanddeel van babyvoeding, want het verschaft vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen.

Ons fruit heeft van nature smaak. Daarom hoeven wij geen suiker aan onze recepten toe te voegen voor 4-6 maanden. Een echt pluspunt, want gezonde babyvoeding bestaat immers uit maaltijden zonder suiker. Zo kan uw baby de echte smaak van elk voedingsmiddel ontdekken en leert hij goede voedingsgewoonten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt