Wiegdeken Dreamy Mouse/Velvet Fleece 75 x 100 cm - Jollein

€ 22,39

-20%

€ 27,99

1 Item

La couverture berceau Dreamy Mouse/Velvet Fleece de Jollein est conçue pour apporter chaleur et douceur à votre bébé. Fabriquée en velours et polaire douce, elle est idéale pour garder votre enfant bien au chaud dans son berceau. Ses dimensions de 75 x 100 cm en font une couverture parfaitement adaptée aux berceaux et aux landaus. Avec son design Dreamy Mouse charmant, cette couverture ajoute une touche de tendresse et de confort à la chambre de votre bébé.

Ref: JOL599

Geef je kleine schat optimaal comfort met de Dreamy Mouse deken. Ontworpen om je baby in ongeëvenaarde zachtheid te wikkelen, heeft deze deken een charmant ontwerp en rustgevende kleuren, perfect voor de babykamer.


  • Gebruik: Perfect voor babybedjes en knuffelmomenten op de bank.
  • Afmetingen: 75 cm breed x 100 cm lang.
  • Aanbevolen leeftijd: Geschikt voor pasgeborenen en jonge kinderen.
  • Samenstelling: Gemaakt van 100% katoen aan de bovenkant en 100% polyester aan de onderkant, voor maximale zachtheid. De deken is ook OEKO-TEX gecertificeerd om een product zonder schadelijke stoffen te garanderen.

Jollein is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in producten voor baby’s en jonge kinderen, met een combinatie van stijlvol design en functionaliteit. Sinds 1973 biedt Jollein een breed scala aan artikelen, waaronder textielen, verzorgingsaccessoires en speelgoed, allemaal zorgvuldig ontworpen voor het comfort en de veiligheid van de kleintjes. Het merk hecht veel waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen, vaak gecertificeerd OEKO-TEX, wat zorgt voor zachtheid en veiligheid voor de delicate babyhuid. Jollein onderscheidt zich door zijn zachte patronen en rustgevende kleuren, en creëert een harmonieuze en warme sfeer voor kinderkamers. Ideaal voor ouders die op zoek zijn naar zowel praktische als esthetische producten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt