Oleocaps + BIO N°8 - Drainage - 30 capsules
PR438

€ 10,95

15 Items

Je bent nog niet ingelogd

Vanaf 12 jaar oud. De "drainage"-capsules van het Aromaforce gamma zijn samengesteld uit plantaardige koolzaadolie en een synergie van 6 100% biologische etherische oliën: pepermunt, citroen, jeneverbes, gember, kardemom en mandarijnboom. Ze dragen bij aan de drainage van het lichaam.  Tabak, stress, chemicaliën, medicinale drugs, luchtvervuiling, ... al deze elementen zijn bronnen van metabolisch afval die geleidelijk aan onze biologische zuiveringssystemen verzadigen, de zogenaamde "emonctoires".

Doos met 30 capsules

Advies:

  • Om met een beetje water in te slikken.
  • 1 capsule 's morgens en 's avonds voor de maaltijd, gedurende 14 dagen - herhaal de behandeling indien nodig, 2 tot 4 keer per jaar (vooral in het voor- en najaar).

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Niet langer dan 14 dagen gebruiken. Vraag advies aan een gezondheidsdeskundige. Verwijderd houden van warmte en licht. Dit product is geen geneesmiddel. Is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding, bij kinderen jonger dan 12 jaar.

Met 100% biologische etherische oliën*: Pepermunt, citroen, gember, kardemom, mandarijn, jeneverbes

+ 100% biologische plantaardige olie*: Koolzaad

Gelatine en glycerine

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt