Porting sjaal de originele JPMBB: zwart / antraciet

€ 68,00

-20%

€ 85,00

6 Items

zwarte/antraciet babydrager. Het "origineel - ik draag de babydrager van mijn baby" stelt je in staat om de n? Ud te doen voordat u uw baby erin installeert. Je kunt dan naar buiten gaan en de baby terugzetten zonder je n? Ud ongedaan te maken, wat zeer merkbaar is met pasgeborenen die in de eerste weken veel luierveranderingen nodig hebben. Van deze basis n? En altijd zonder de n? Ud ongedaan te maken, kunt u de baby in verschillende posities plaatsen: vooraan, aan de zijkant of in de achterkant, afhankelijk van zijn leeftijd en uw behoeften. Maar je kunt jezelf ook perfectioneren en anderen proberen. Het breien van deze portage -sjaal is exclusief sinds 2008. De JPMBB is niet vergelijkbaar met andere "stretch" sjaals: het biedt u een unieke en memorabele drager. Het is geschikt voor baby's van 3,5 tot 14 kg. Respecteer de fysiologie van de baby? En dat van ouders!

Ref: JP067
  • 4,90 m lang bij 70 cm breed
  • 95% katoen en 5% elastaan ??
  • Vesparen en behandelingen zonder zware metalen
  • 2 jaar garantie (exclusief naden)
  • unisex
  • Om de baby links of rechts te dragen.
  • gecertificeerd oeko- Tex100
  • gemaakt in Europa
  • Machine wassen bij 30 ° C
  • Geen droger

baby in Een verticale positie "in kus". De luchtwegen van uw baby moet worden opgeruimd en altijd zichtbaar door de drager, kin omhoog. De baby moet worden waargenomen voor de duur van de portage. De baby moet niet te bedekt zijn (hij profiteert van je hitte) en zijn kin mag niet tegen zijn borst worden gevouwen. Baby mag niet worden verlengd of te laag gedragen. Wees waakzaam over het volume van je baby en kruist de deuren. De sjaal vervangt geen autostoeltje. Slaap niet door uw kind te dragen of als onderdeel van de praktijk van sport, mechanische of aquatische activiteiten. De sjaal moet goed worden aangepast 0 Als u de baby met uw handen moet ondersteunen, is het dat de sjaal niet goed is ingesteld. De baby moet zittend-accroupi zijn, de knieën tot de navel, de onderrug enigszins afgerond.

Alle sjaals worden geleverd met een praktische en duidelijke gebruikershandleiding. "Ik draag mijn baby" biedt echter verklarende video's (zie kopjes) of zelfs trainingsworkshops. Maar raak niet in paniek: de basisposities zijn heel gemakkelijk in te stellen. En ondanks alles wat je bang bent voor het leren van de n? Uds, "ik draag mijn baby" biedt ook kleine sjaals zonder n? Ud, ideaal voor het ontdekken van de haven.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt