Metalen ring voor draagdoek

€ 3,69

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,15
4 5% Tot € 0,74
8 7% Tot € 2,07
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Ideaal accessoire voor draagsjaals voor baby’s. 3 kleuren beschikbaar.

 

Ref: ME338

Mother-ease, een verantwoordelijke onderneming

Door Mother-ease te gebruiken, ondersteunt u een van de eerste verantwoordelijke ondernemingen vandaag de dag. U drukt uw wens uit te leven in een verfrissende en genereuze wereld. Ook geniet u van de vrucht van binnenkort 20 jaar ervaring. Mother-ease ontwikkelt reeds twee decennia lang ecologische babybroekjes. Alle producten worden in Ontario, Canada gemaakt met 100% hernieuwbare energie, die wordt geleverd door www.bullfrogpower.com.

Onze producten

Mother-ease stelt u een innovatief gamma voor van wasbare luiers en accessoires voor moderne ouders. Het milieu, de gezondheid van uw baby en de economische besparingen zijn de argumenten om de toekomst van uw baby te verbeteren.

Onze wasbare luiers zijn elastisch en geëvolueerd, en zo passen ze zich dus perfect aan de morfologie van uw baby aan. Eindelijk garanderen luiers u een dagelijkse routine zonder lekkage. De speciale snit van onze luiers maken deze gemakkelijk en simpel in gebruik. Wij gebruiken materialen van de beste kwaliteit om uw wasbare luiers te produceren. Elk nieuw model bij Mother-Ease wordt onderworpen aan grondige studie opdat enkel het beste en meest vooruitstrevende product aan u voorgesteld wordt.

Onze garantie

Wij garanderen al onze producten op eventuele ontwikkelingsfoutjes. Mother-ease Inc. is een familiale onderneming die vlakbij de Niagara watervallen gelegen is. Onze fabriek van 3000m2, inclusief bureau’s, atelier en magazijn, telt een twintigtal werknemers. Het leren kennen van elke werknemer, hun werkervaring en de kwaliteit van de gekozen materialen voor de confectie van ons productengamma staat Mother-Ease toe te genieten van haar bijzonder goede reputatie. Mother-Ease verkiest kwaliteitsvolle werkomstandigheden met een menselijke en familiale dimensie.

Een minimale ecologische voetafdruk

Mother-Ease neemt de keuze van materialen bijzonder serieus: ons katoen is afkomstig uit de Verenigde Staten en het biologische katoen beschikt over een authenticiteitscertificaat. Onze accessoires zijn evenzeer minutieus bestudeerd. Wij gebruiken bijvoorbeeld een vat op basis van 50% gerecycleerd plastiek en zonder ftalaat en onze wasdraden zijn op basis van 100% gerecycleerde plastiek flessen gemaakt. Al onze producten zijn naar Europa getransporteerd via zeevaart transport, wat de ecologische impact van dit vervoer bijzonder erg verkleint.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt