Neil drinkbeker met tuit - Dino peppermint

Onbreekbare beker met handvatten, 100% silicone

€ 19,00

6 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar

Om te leren drinken als een volwassene en toch morsen te vermijden, zal uw kind deze beker met tuit van 100% silicone op prijs weten te stellen. Onbreekbaar, veilig om uit te drinken, hij is zacht en heeft handvatten, ideaal om de beker vast te pakken. Zodra uw kind gewend is om uit de tuit te drinken, verwijdert u gewoon het deksel en begint uit de open beker te drinken.

  • Afmetingen: 7 x 10,5 x 12 cm
  • Inhoud: 150 ml
  • Kleur: Dino Peppermint
Ref: LWD3634

Neil drinkbeker met tuit Dino Peppermint uit de collectie van LIEWOOD gemaakt uit duurzaam, licht en onbreekbaar siliconen. Met dubbel handvat, afneembaar deksel en dinosaurus.

Prima match met de Liewood borden, bestek en kommen. Ook verkrijgbaar in andere kleuren. Check de volledige collectie >

Materiaal: 100% siliconen
Afmetingen: 7 cm diameter - 10,5 cm hoog -12 cm breed
Inhoud: 150 ml
Onderhoud: mag in de vaatwasser tot 65°C ? mag in de oven en microgolfoven ? voor eerste gebruik wassen ? mag in de vriezer tot - 20°C ? 100% voedselveilig

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt