Babyblokken en ballen - vanaf 3 maanden

€ 13,46

3 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Leuke speelset voor je kleine als eerste speelgoed. In deze mooie geschenkset zitten 4 speeltjes, 2 ballen en 2 blokken in veschillende mooie kleuren. De ballen en blokken zijn gemaakt van natuurrubber en zijn leuk en veilig om mee te spelen, te bouwen, in te bijten of te gooien!

Inhoud: 2 ballen, 2 blokken
Materiaal: natuurlijk rubber

 

Deze speelset: 

 is veilig om mee te spelen

gemaakt van natuurrubber

een mooi cadeau voor de allerkleinsten

Ref: CS017

De blokken en ballen, gemaakt van 100% natuurrubber kunnen gemakkelijk door kleine babyhandjes worden gemanipuleerd om de motoriek te ontwikkelen maar ook om op te bijten. De ballen en blokken hebben verschillende kleuren en verschillende reliefs waardoor de zintuigen spelenderwijs worden gestimuleerd.

Al bijna 60 jaar wordt Sophie de giraf gemaakt van 100% natuurlijk rubber.  Afkomstig van het sap van de rubberboom, "latex", een materiaal dat in Maleisië is geoogst.  Door dit sap te verhitten met een techniek die "rotomoulding" wordt genoemd heeft Vulli dit kleine wonder gecreëerd.  Tot op de dag van vandaag wordt het nog steeds met de hand gemaakt.

Speelgoed van natuurrubber is gemakkelijk te reinigen met een vochtig doekje en een beetje milde zeep. Het mag nooit worden uitgekookt of inde vaatwasser!

Natuurrubber van de Heveaboom

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt