Biologische babyvoedingsolie - 250 ml - vanaf 5 maanden

€ 5,95

22 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,24
4 5% Tot € 1,19
8 7% Tot € 3,33

Holle Biologische Babyvoeding Olie is belangrijk voor een evenwichtige voeding van de baby vanaf de speenleeftijd. Het levert energie en essentiële vetzuren. Daarom moeten niet-melkmaaltijden, zoals groente-aardappel-vleesmaaltijden en vruchtenmaaltijden met granen, worden verrijkt met 1-2 theelepels babyvoedingolie (voor dosering zie het etiket op de fles). Het wordt ook aanbevolen voor de bereiding van Holle graanpap en babyvoeding.

  • Verkrijgbaar in een glazen fles van 250 ml.
Ref: NI227

Vet levert energie, functionele elementen voor cellen en weefsels en helpt bij de absorptie van in vet oplosbare vitaminen uit de voeding. Het gebruik van babyvriendelijke oliën van hoge kwaliteit is van primordiaal belang. De mengeling van hoogwaardige koolzaad- en zonnebloemoliën draagt bij tot een evenwichtige voorziening van omega-3- en omega-6-vetzuren. Naast koolzaad- en zonnebloemolie is er ook 5% waardevolle hennepolie. Deze is niet alleen rijk aan onverzadigde vetzuren, maar bevat ook het zeldzame gammalinoleenzuur, dat zelden in de natuur wordt aangetroffen, maar wel in moedermelk. Dit gamma-linoleenzuur is goed voor de huid en kan een positief effect hebben op neurodermitis. Verkrijgbaar in een glazen fles van 250 ml.

De ingrediënten maken het verschil...

  • Raapzaadolie* 50%, zonnebloemolie** 45%, hennepolie* 5% (koudgeperst)
  • *van biologische landbouw
  • **van biologisch-dynamische landbouw
  • Demeter koolzaadolie (oorsprong Duitsland)
  • Koolzaadolie wordt verkregen door koolzaad te persen. Zij bevat meer dan 90% onverzadigde vetzuren, wat meer is dan alle andere oliën. Het bevat ook vitamine E en carotenoïden. Deze eigenschappen maken het fysiologisch geschikt voor gebruik in levensmiddelen.
  • Demeter zonnebloemolie (uit Hongarije)
  • Deze olie uit zonnebloempitten is bijzonder geschikt voor babyvoeding vanwege de lichtgele kleur en de milde smaak. Zonnebloemolie bevat vitamine E. Het is speciaal geselecteerd omdat het, gemengd met raapzaadolie, de optimale verhouding omega-3- en omega-6-vetzuren voor baby's levert.
  • Demeter hennepolie (oorsprong Oostenrijk)
  • Dankzij de koude persing blijven de essentiële vetzuren en de natuurlijke, nootachtige smaak behouden. Het zeldzame en bijzonder waardevolle gamma-linoleenzuur in hennepolie maakt het uniek. De hennepolie die wordt verkregen door het persen van hennepzaad is THC-vrij (veroorzaakt geen intoxicatie). Er is dus geen risico op verslaving aan deze stof voor uw baby.
  • Koud geperst: de beste aanbeveling
  • In veel gevallen worden warmgeperste en geraffineerde oliën nog steeds aanbevolen als supplement voor baby's. Holle raadt koudgeperste, ongeraffineerde olie aan. Bij warm persen worden de zaden verhit wanneer ze worden geperst om een maximale hoeveelheid olie te verkrijgen. Maar de hitte vernietigt ook belangrijke voedingsstoffen. Raffineren is noodzakelijk, vooral voor oliën van conventionele kwaliteit. Hierdoor worden residuen zoals pesticiden, zware metalen en oplosmiddelen verwijderd.
  • Koude persing vermindert de opbrengst, maar verbetert de kwaliteit van de olie. De belangrijke voedingsstoffen blijven behouden. Holle biologische babyvoeding olie heeft geen residuen. Biodynamische kwaliteit en strenge controles staan hiervoor garant. Het gebruik van koudgeperste, ongeraffineerde olie is dus ongevaarlijk en kan zonder enige beperking worden aanbevolen. De koudgeperste olie bevat meer vitaminen, natuurlijke kleurstoffen en de oorspronkelijke smaak van de olie.
  • *** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt