Wobbel Original balansbord - muis grijs vilt

€ 160,00

9 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Herbruikbaar
De Wobbel Balance Board Original is een ideaal speel- en ontwikkelingsaccessoire voor kinderen. Het is gemaakt van gelakt hout (transparante lak) en muisgrijs vilt dat extra comfort biedt tijdens het gebruik. Kinderen kunnen het bord gebruiken om hun creativiteit, balans en coördinatie te stimuleren. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is dit bord een veilige en verantwoorde keuze voor milieubewuste ouders. Geef uw kind een unieke speelervaring met deze originele Wobbel Balance Board. Het wollen vilt vermindert het geluid en voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: WOB010

Deze Wobbel Original heeft onderaan een grijs laagje vilt en is gemaakt van beukenhout en bamboe. Het eenvoudig en elegant ontwerp stimuleert de creativiteit en bevordert op een leuke manier de ontwikkeling van de psychomotoriek (open-ended play). Dit duurzame speelgoed draagt bij aan het bewustzijn van het lichaam en verbetert de balans. Dit balansbord kan ook gebruikt worden voor yoga, spiertraining of om even in te liggen of lezen.

Wobbel- invitation to grow. Het Wobbelbord komt oorspronkelijk uit het Steineronderwijs en helpt bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Naast het fysieke nut is het Wobbel-balansbord ook inspirerend door zijn kromme vorm, die de creativiteit en verbeelding van kinderen stimuleert. Daarnaast is dit veelzijdige object ook ideaal om in te lezen en ontspannen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten. 

Het Wobbel-bord vereist supervisie van een volwassene bij zeer jonge kinderen. Gebruik het bord zonder schoenen en sokken om uitglijden te voorkomen. Leer je kindje om de Wobbel vanuit het midden te hanteren en niet vanaf de uiteinden.

De Wobbel is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Je kan dit balansbord ook tijdelijk buiten of in de tuin gebruiken maar het material is niet bestendig tegen vocht. 

De Wobbel reinigen met een licht vochtige doek.

Beukenhout met een transparante lak op waterbasis en onderaan een viltlaagje.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt