Kapla Challenge

Vanaf 6 jaar - eindeloos spelen en creëren

€ 14,95

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
100% van natuurlijke origine
FSC gecertificeerd hout
Educatief
Open-ended play

KAPLA® challenge is een behendigheidsspel voor jong en oud, dat erin bestaat met de plankjes het model op de kaart na te maken. Daag je vrienden uit of speel tegen de klok. De kwaliteiten die je voor dit educatieve spel zult moeten testen zijn: geduld, behendigheid, logica en beheersing van emoties... Als je eindconstructie 3 seconden duurt is hij gewonnen!

  • Bevat: 12 "Challenge" kaarten + 16 natuurkaarten
  • Afmetingen van de doos : 13 x 13 x 4 cm
  • Vanaf 6 jaar
Ref: EB254

KAPLA® is een educatief middel dat als zodanig door het Nationaal Onderwijs wordt gebruikt.

Het gebruik van gelijksoortige plaatjes, zonder bevestigingselementen, ontwikkelt het vermogen om elementen in een driedimensionale ruimte te ordenen en stelt het kind in staat zijn actiemiddelen op het materiaal te ontdekken en te verfijnen.

Het spel stimuleert de verwerving van fundamentele begrippen op het gebied van geometrie, fysica en technologie, terwijl het kind kennis maakt met de wereld van de kunst, het universum van vormen en volumes, dat van de plastische kunsten.

KAPLA® fascineert en wekt enthousiasme op, ontwikkelt vaardigheid, evenwicht en concentratie. Het kind begint, alleen of met zijn familie, aan een origineel en veeleisend creatief proces. Hij kiest en rangschikt zijn vormen; hij gebruikt specifieke technieken en procedures die van hem zowel strengheid als verbeeldingskracht vergen. KAPLA® is een wiskundig spel, een spel van bezinning, dat zowel een beroep doet op de logica als op de verbeelding en dat zowel de intelligentie als de handen oefent.

Het is een compleet spel geschikt voor alle leeftijden. Het is een evoluerend spel dat je toelaat je grenzen te verleggen. De constructies zijn ook een goede ondersteuning voor verbale expressie om ze te presenteren, te becommentariëren of te integreren in symbolische spelletjes.

Gemaakt van 100% hernieuwbare Franse bossen.

  • Natuurlijk, onbehandeld en duurzaam dennenhout uit de Landes.
  • De gekleurde planken zijn geverfd met voedselveilige verf.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt