Wobbel Original balansbord - roze vilt

€ 128,00

-20%

€ 160,00

10 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Open-ended play
De Wobbel Original balance board is een ideaal speel- en ontwikkelingsaccessoire voor kinderen. Het is gemaakt van gelakt hout (transparante lak) en roze vilt dat extra comfort biedt tijdens het gebruik. Kinderen kunnen de plank gebruiken om hun creativiteit, balans en coördinatie te stimuleren. Gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, is deze plank een veilige en verantwoorde keuze voor milieubewuste ouders. Geef uw kind een unieke speelervaring met deze originele Wobbel balance board. Het wollen vilt vermindert het geluid en voorkomt krassen op de vloer en de Wobbel.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: WOB030
Dit is de Wobbel Original in een blank beukenhout met FSC label, op waterbasis gelakt en afgewerkt met poederroze vilt. Deze Wobbel heeft EKO wolvilt aan de onderzijde. Het wolvilt reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel, ideaal als je deze wobbel op harde vloeren wil uittesten. Heb je een zachte vloer, kies dan voor de wobbel zonder vilt. Kleur vilt: poeder Afmetingen: ca. 90 x 30 cm Materiaal: FSC blank beukenhout, EKO wolvilt. Kindvriendelijke watergedragen lak. Gewicht: ca. 4,5 kilo. Leeftijd: 0 tot 100 jaar. Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier ! 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt