BIO Groentenlasagne vanaf 8 maanden - 2 x 190g

€ 3,99

7 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,16
4 5% Tot € 0,80
8 7% Tot € 2,23

Groentenlasagne. HiPP BIO biedt voor elke leeftijd evenwichtige recepten met de juiste dosis vlees (of vis), lekkere biologische groenten en de nodige zetmeelproducten om uw baby energie te geven. Uw baby groeit. Beetje bij beetje leert hij de bewegingen van zijn tong en kaken beheersen... Hij is dus klaar om te kauwen op de kleine stukjes die in de maaltijdpotjes van HiPP Bio zitten. De potjes bevatten ook biologische koolzaadolie. Biologische koolzaadolie verschaft uw kind kostbare omega 3-vetzuren die bijdragen tot een goede ontwikkeling van de hersenen en het netvlies. Net als uw zelfgemaakte papjes bevatten onze potjes geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen !

2x190g

Ref: MA007
  • Meer dan 60 jaar ervaring in BIO producten
  • Neutrale CO2 productie
  • BIO garantie - Certisys controle

Volledige maaltijd. Verwarm het volledige potje of de gewenste hoeveelheid au bain-maire of in de microgolgoven, roer en controleer de temperatuur alvorens op te dienen. Restjes kunnen tot de volgende dag bewaard worden in de koelkast.

Ingrediënten: tomaten*, afgeroomde melk, gekookte pasta (harde tarwe) 21%, worteltjes*, kookwater, selder*, tarwemeel*, room*, uien*, koolzaadolie* 1,9%, geraspte harde kaas* 0,5%, specerijen* (basilicum*, rozemarijn*, peper*). Kan sporen van eieren bevatten.

*Producten afkomstig uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt