SleepFit + melatonine

€ 17,51

-20%

€ 21,89

26 Items

Fytostar SleepFit® + melatonine.

Een fytocomplex met hoogwaardige extracten van valeriaan, citroenmelisse en passiebloem dat je helpt in slaap te vallen. Valeriaan en citroenmelisse zorgen ook voor een goede en gezonde nachtrust. Bovendien dragen Californische papaver en hopextract bij tot de kwaliteit van de slaap. Deze formule bevat ook L-tyrosine en vitamine B12. Voor een rustige nacht en een energievolle dag.

Doos van 20 of 60 capsules

Ref: OC308

Volwassenen: 1 tot 2 tabletten per dag, een half uur voor het slapengaan

Een voedingssupplement kan niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet te gebruiken door kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met geneesmiddelen die het centrale zenuwstelsel onderdrukken, zoals antidepressiva en sedativa (slaappillen). Bij voorkeur bewaren op een koele, droge plaats (max. 24°C) buiten het bereik van kinderen.

Eschscholzia californica extract (Californische papaver, bovengrondse delen), Melissa officinalis extract (Citroenmelisse, blad), coating: Hydroxypropylmethylcellulose, Valeriana officinalis extract (Valeriaan, wortel), Humulus lupulus extract (Hop, vrouwelijke bloemen), vulstof: Microkristallijne cellulose, L-tyrosine, Passiflora incarnata extract (Wilde Passiebloem, bovengrondse delen), kleurstof: calciumcarbonaat, bevochtigingsmiddel: magnesiumstearaat, antiklontermiddel: Siliciumoxiden, Cyanocobalamine (Vitamine B12), Melatonine.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt