Henna - Natural - 250 g

Voor koperrode tot warme kastanjebruine highlights naargelang jouw haarkleur

€ 8,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,36
4 5% Tot € 1,79
8 7% Tot € 5,01
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Frans merk

100% natuurlijke Natural henna die zorgt voor koperrode tot warme kastanjebruine highlights naargelang jouw haarkleur. Dit natuurlijke hennapoeder geeft je haren ook volume en glans.

Inhoud: 250 g

De Centifolia henna

  • is 100% natuurlijk en plantaardig
  • werd met de hand geoogst
  • is geschikt voor alle haartypes
Ref: CA130
  • Dekt grijze haren indien deze minder dan 20% van de totale haren omvat.
  • Met de hand geoogst.
  • Verpakking zonder ftalaten of bisfenol A.
  • Niet getest op dieren.
  • Bereidingsadvies: Voeg in een grote kom geleidelijk aan heet water toe (<50 °) aan het poeder om een ​​relatief dikke pasta te krijgen. Pas op dat je geen metalen keukengerei gebruikt. Voor het aanbrengen op het haar, laat je het mengsel(afgedekt met vershoudfolie) 1 uur tot 2 uur staan ​​zodat de kleur zich kan ontwikkelen.
  • Te gebruiken hoeveelheid: kort haar: 50 tot 100 g poeder, halflang haar: 150 tot 200 g poeder, lang haar: 200 tot 250 g poeder, zeer lang haar:300 tot 500 g poeder
  • Gebruiksadvies: Breng het mengsel lok voor lok in een dikke laag aan op (bij voorkeur) gewassen haar. Als het haar goed bedekt is, wikkel je jouw lokken in een plastic folie en laat je het product intrekken. Houd je hoofd warm met een handdoek. De inwerktijd is zeer variabel afhankelijk van de porositeit, de haarkleur en het gewenste resultaat (van 1 uur tot 12 uur). Spoel het haar vervolgens grondig uit met schoon water totdat alle resten zijn verwijderd. Het eindresultaat van de kleur is pas twee tot drie dagen na het aanbrengen zichtbaar. Jouw haren niet wassen binnen 24 tot 48 uur na het aanbrengen om een ​​optimale kleur te garanderen.
  • Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Breng geen henna aan op gepermanent of chemisch gekleurd haar gedurende minder dan 2 maanden. Maak voor het kleuren een Detox Mask. Bescherm de delen van jouw huid die het risico lopen te worden verkleurd door de henna met een vochtinbrengende crème of een plantaardige olie (bovenkant van het voorhoofd, rond de oren, etc.). Draag handschoenen bij het bereiden en aanbrengen van het mengsel om geen vlekken op uw handen te krijgen. Gebruik geen metalen keukengerei om de henna te mengen om de kwaliteit van het poeder niet te veranderen. Let op, het gebruikte materiaal kan verkleurd blijven, test op een niet zichtbaar slot voordat u alle kleuring uitvoert. Wacht 24 uur voor het eindresultaat.

Lawsonia Inermis.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt