Plantaardige haarkleuring - Pure Caramel Power

Bio & vegan haarkleuring voor lichtbruin tot blond haar

OC773

€ 16,95

10 Items

Je bent nog niet ingelogd

100% biologische en plantaardige Pure Caramel Power haarkleuring die je haren een boost en frisse haarkleur geeft. Geschikt voor een karamelkleurig resultaat voor lichtbruin tot blond haar. Deze kleuring is makkelijk te mengen, aan te brengen en uit te spoelen en verzorgt, voedt en herstelt de haarvezel en de hoofdhuid.

Inhoud: 2 zakjes van 50 gram

De Herbatint Pure Caramel Power

 • is biologisch, vegan en ecologisch
 • is dermatologisch getest
 • geeft een prachtig resultaat op je lokken
Eco-pluspunten van dit product
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Gemaakt in Europa
Vegan
 • Gemaakt in Italië van verantwoord geteelde planten uit India.
 • 100% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.
 • Lees voor gebruik de bijsluiter. Het eindresultaat kan variëren, afhankelijk van jouw haren.
 • Er zitten geen wegwerpaccessoires in deze ecologisch haarkleuring. De benodigde accessoires zijn gemakkelijk in huis te vinden. Bekijk de productafbeeldingen voor enkele suggesties.
 • Trek de handschoenen aan en giet de benodigde hoeveelheid poeder in de kom. 1 poederzakje op kort haar of als je bijwerkt, 2 poederzakjes op lang of halflang haar. Voeg beetje bij beetje het water toe en meng goed. Je hebt driemaal zoveel water nodig (bijvoorbeeld 150 ml voldoende lauw water voor 50 g poeder). De benodigde hoeveelheid water kan variëren, afhankelijk van de gekozen tint en de hoeveelheid water die wordt gebruikt. Als het mengsel glad is, dan is je haarkleuring klaar.
 • Was je haren en droog het met een handdoek. Gebruik geen shampoo die siliconen bevat om de dekkracht van de plantaardige kleurstof niet in gevaar te brengen. Bescherm je schouders met de handdoek, verdeel het product over het haar (lok voor lok, van de hoofdhuid tot de puntjes). Het is mogelijk om het product aan te brengen met een kwast of met de handen.
 • Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit moet de kleuring 60 min (op licht haar) of 90 min (op donkerder haar) intrekken. Plaats een douchekapje op je hoofd om het te laten intrekken.
 • Spoel het haar uit met lauw water tot het water helder is. Gebruik bij voorkeur geen shampoo zodat de kleur tot z'n recht komt.

Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder*, Indigofera Tinctoria (Indigo) Leaf Powder*, Emblica Officinalis (Amla) Fruit Powder*, Ziziphus Spina-Christi (Ziziphus) Leaf Powder*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Powder*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder*, Curcuma Longa (Turmeric) Root Powder*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Powder*

* Ingrediënt uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt