Amber ketting voor kids met veiligheidsklip - stijl "knikkers"

BW001

€ 13,50

1 Items

Je bent nog niet ingelogd

Baby ketting gemaakt van echte amber kralen uit de Oostzee die de reputatie heeft om te helpen bij het bestrijden van stress en ziekten. Gemaakt van traditioneel Litouws handwerk en volledig met de hand gemaakt.

Stijl : kralen
Afmetingen : 33 cm 
Gewicht : 6 g

Garantie- en echtheidscertificaat afgegeven.

Alle Amber-sieraden zijn handgemaakt en barnsteen is een natuurlijk materiaal, dus er kunnen variaties zijn in kleur, gewicht en grootte.

Ideaal vanaf de geboorte, deze ketting voor kinderen is een leuk juweeltje! Voor meer veiligheid, is het gemonteerd op een draad samengesteld uit kleine knopen tussen de kralen; geen risico dus dat de parels vallen en heeft ook een klemclip.

Amber bevordert het zelfgenezingsproces door het immuunsysteem te stimuleren. Het gebruik ervan wordt aanbevolen bij infecties van de luchtwegen en ook bij orale infecties. Het dragen van een amberketting of armband is ook nuttig om de pijn te verlichten die gepaard gaat met allerlei keelproblemen: angina, laryngitis, faryngitis, enz. Een van de oudste toepassingen is het dragen van amberkleurige halskettingen om het doorboren van hun tanden minder pijnlijk te maken. Amber neemt de energie van de zon voor zijn rekening en geeft een geruststellende warmte die ook gevoelens van angst en depressie kalmeert en bestrijdt. 

  • ​Echte amber
  • Voldoet aan de huidige eisen op basis van NF EN 71-1 norm 07-2011

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt