ECOCHEQUE

Wasbare reinigingsdoekjes - Limited edition - 10 stuks

€ 12,19

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar
Frans merk

Duurzame set van 10 wasbare microvezel doekjes met limited edition print om je gezicht mee te reinigen. Deze print is exclusief verkrijgbaar voor de 10e verjaardag van Lamazuna. 

Inhoud: 10 stuks + wasnetje
Afmetingen: doekje Ø 8 cm

 

Deze milieuvriendelijke Limited Edition doekjes:

 zijn gemaakt in Frankrijk

 vervangen ongeveer 300 (!) traditionele wegwerpdoekjes

 zijn vegan en cruelty free

Ref: LZ060

Zero waste set met limited edition reinigingsdoekjes in een prachtige print. De herbruikbare reinigingsrondjes verwijderen make-up en reinigen je gezicht grondig. De doos is geïllustreerd door Maëva Tur. De doekjes zijn geweven in Spanje en gesneden in Frankrijk. Het wasnet is gemaakt in India. Het houten kist werd geproduceerd in Frankrijk. 

Het vrolijke Franse merk Lamazuna maakt al sinds 2010 herbruikbare accessoires en solide verzorgingsproducten met een plantaardige samenstelling. Hun innovatieve producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Naast goed voor mens en milieu zijn hun kleurrijke producten ook altijd betaalbaar of in de woorden van oprichtster Laëtitia Van de Walle 'eco-affordable'. Met Lamazuna is het leuker en vooral makkelijker dan ooit om jouw badkamer en dagelijkse verzorgingsrituelen zero waste en vegan te maken.

Maak het reinigingsrondje nat en wrijf zacht over je gezicht. Make-up remover is niet nodig: de microvezel absorbeert en verwijdert de make-up. Was de gebruikte doekjes in het bijhorende wasnet op maximaal 30° C of met de hand. Elk doekje is meer dan 300 keer herbruikbaar

Doekjes: 70% polyester en 30% polyamide
Wasnet: biologisch gecertificeerd katoen (GOTS)
Doos: populierenhout

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt