Houten speelgoed ark van Noach - Le Toy Van

€ 89,95

2 Items
Ontdek het houten Ark van Noach speelgoed van het merk Le Toy Van! De grote Ark van Noach van Le Toy Van bevat 10 paar mooie houten dieren. Zorgvuldig versierd, zijn ze het resultaat van een subtiel mengsel van hout en vilt voor een zeer realistisch resultaat. Met een grote deur kan deze grote Ark van Noach alle dierenfamilies herbergen! Een interne trap geeft toegang tot de eerste brug. Kinderen zullen dol zijn op het spelen met de kleurrijke houten dieren en ze opbergen in de ark. Geef uw kind een speeltje dat hun verbeeldingskracht en creativiteit stimuleert terwijl ze leren om voor dieren te zorgen.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN545
Le Toy Van - De grote ark - Houten speelsetDe grote prachtig geschilderde houten ark met 10 paren met de hand afgewerkte geschilderde houten dieren, Noah en zijn vrouw. Een schuifpaneel in de romp en een voorluik zorgen ervoor dat de dieren veilig aan boord van de ark kunnen komen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt