Textielspray - Furry Friends - Coconut Lime
DM550

€ 7,95

Je bent nog niet ingelogd

Natuurlijke textielspray om ongewenste geurtjes van huisdieren mee te neutraliseren. Heeft een subtiel parfum dat textiel instant verfrist.

Inhoud: 475 milliliter

 

Deze fabric refresher:

bevat geen chemische ingrediënten

 is niet getest op dieren

 is hypoallergeen

Deze natuurlijke verstuiver frist tapijten, gordijnen, manden en kussens op en neutraliseert een slecht geur op natuurlijke wijze.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Spray dit product totdat de stof lichtelijk vochtig is. Veilig om te gebruiken op de meeste stoffen. Kan in huis of in de auto gebruikt worden om de ruimte om het textiel op te frissen. Niet gebruiken op leer, suède en waterafstotende stoffen. Vermijd verstuiving op hout. Check altijd het label van textiel voor specifieke instructies.

5% Vegetable non-ionic surfactants / agents de surface non-ioniques végétaux (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Contains also / Contient aussi : Aqua / water / eau, zinc ricinoleate, alcohol, sodium citrate, citric acid, decanal (citrus), dimethyl heptenal (citrus).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt