Oranjebloesemwater - Orange Blossom Water

€ 8,02

7 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,60
8 7% Tot € 4,49

Biologisch oranjebloesemwater om je gezicht op milde wijze reinigen en verfrissen. Dit hydrolaat heeft een kalmerende en verzachtende werking op de huid. 

Inhoud: 200 ml

 

Dit bloemenwater: 

 ​reinigt en kalmeert de huid

 heeft een subtiele, zoete geur

 is geschikt voor alle huidtypes

Ref: NJ041

Biologisch oranjebloesemwater voor multifunctioneel gebruik om de huid te reinigen, verfrissen en kalmeren. Kan meermaals per dag gebruikt worden. 

Sinds 1895 al maakt de Syrische familie Al Najjar traditionele Aleppo-zeep, de voorloper van de Marseillezeep. Deze authentieke zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie heeft een traditioneel productieproces in Aleppo. De uitgebreide reeks Najel verzorging wordt ontwikkeld in Lyon (Frankrijk), bevat zoveel mogelijk biologische en milde ingrediënten en zal ongetwijfeld onmisbaar worden in jouw natuurlijk badkamerritueel.

Dit bloesemwater is ideaal om te mengen met kleipoeder tot een kalmerend gezichtsmasker of om 's morgens en of 's avonds aan te brengen als kalmerende verzorging op het gezicht met een (wasbaar) wattenschijfje. 

CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANJE) BLOEMWATER *, KALIUMSORBAT, CITROENZUUR, BENZYLALCOHOL, FARNESOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL. *van biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt