Inlegkruisjes “Mini” - organisch katoen - 30 stuks

BA055

€ 2,75

48 Items

Je bent nog niet ingelogd

Natracare Mini Inlegkruisjes zijn zacht, ongeparfumeerd, absorberend en ademend met een vorm voor buitengewoon comfort. De inlegkruisjes zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en zijn geheel chloor- en plasticvrij en gemaakt van plantaardige cellulose.

Formaat : Mini inlegkruisjes

Een rechthoekig ontwerp dat discreet past bij uw ondergoed.

  • Gecertificeerde biologische zachte katoenen folie
  • Natuurlijke materialen die doorlaatbaar zijn voor lucht
  • Zonder plastic
  • Zonder parfum of kleurstoffen
  • Geheel vrij van chloor
  • Biologisch afbreekbaar en composteerbaar

Gecertificeerd biologisch katoen, gecertificeerde milieuvriendelijke cellulose, zetmeel, niet-toxische lijm.

Niet in toilet weggooien.

Veel gynaecologen raden vrouwen met een gevoelige huid aan de producten van Natracare te gebruiken, om het contact met chloorgebleekte materialen en producten die synthetische en superabsorberende petrochemische stoffen bevatten, te verminderen, zonder hierbij aan kwaliteit en comfort te moeten inboeten.

Natracare is sinds 1989 hét antwoord op problemen van dioxinevervuiling van het milieu en de gezondheid, veroorzaakt door bleking met chloor en het wijdverbreide gebruik van pesticiden op conventionele katoenplantages.

Door te kiezen voor Natracare extra zachte inlegkruisjes, kan u nee zeggen tegen chloor, kunststof, kunstzijde, plastic en superabsorberende petrochemische stoffen, zonder in te boeten aan kwaliteit en comfort. Niet gebleekt met chloor, ongeparfumeerd, zonder kunststof, biologisch afbreekbaar. De Natracare verbanden zijn tot 95% biologisch afbreekbaar en dragen in goede omstandigheden bij tot compostvorming.

De ademende natuurlijke inlegkruisjes “Normaal” zijn zo samengesteld dat ze de huid verkoeld en droog laten, een van de belangrijke punten voor vrouwen. Beschikbaar in dozen van 30 inlegkruisjes.

Gebruik: Verwijder de papieren strip en bevestig het verband in uw slip.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt