Natur'intim - Biologische intieme doekjes

€ 5,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,22
4 5% Tot € 1,10
8 7% Tot € 3,08

Natur'intim biologische katoenen doekjes voor intieme hygiëne. Het katoen is 100%  afkomstig van biologische landbouw, gecertificeerd door Ecocert en volledig Fair Trade. Met een lotion van biologische essentiële geraniumolie en biologisch melisse-extract. Fris en aangenaam, zonder afspoelen. De verpakking van maïszetmeel is geheel biologisch afbreekbaar. Beschikbaar in een verpakking van 15 doekjes.

Ref: MV029
  • Melisse-extract (reinigend effect)
  • Essentiële geraniumolie (met antifungaal en antibacterieel effect).

99,8% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

11,4% van de ingrediënten is afkomstig van natuurlijke landbouw.

Zonder zeep, zonder alcohol, zonder synthetische schuimende middelen, zonder parabenen, zonder parfum of synthetische bewaarmiddelen.

  • Actieve stoffen van plantaardige oorsprong
  • Getest onder dermatologische controle.
  • Dit product is niet getest op dieren.
  • Biologisch afbreekbaar.

 

Het engagement van Douce Nature:

Katoen geteeld in Benin. - Volledige traceerbaarheid, vanaf de Afrikaanse producenten tot aan de consumenten. – Het katoen is in overeenstemming met de norm van Ecocert France’s Textile Biologique (biologisch textiel): alle katoenvezels zijn biologisch geteeld. - Vasthouden aan de beginselen van Fair Trade: sociale verantwoordelijkheid, duurzame processen, eerlijke lonen voor de producenten, milieuvriendelijke en traditionele methoden, totale transparantie van de productieketen. - Bescherming van het milieu en de biodiversiteit: biologisch composteerbare verpakking gemaakt van maïszetmeel of recycleerbare dozen. - Bescherming van de gezondheid van de producenten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt