Bakpapier - Ecologisch

ED211

€ 4,90

28 Items

Je bent nog niet ingelogd

Papier biedt veel mogelijkheden ! Dit bruin keukenpapier met vlak oppervlak is voornamelijk aangepast voor in de oven te bakken (tot 220°C) en in de micro-golf oven. Dankzij zijn microporeuze structuur ademt het, absorbeert het condensatie, beschermt het aromas, blokkeert het vetten en is het volledig neutraal tegenover smaken en geuren van voedsel. In de ijskast kan dit papier evenzeer gebruikt worden om voedsel te bewaren (charcuterie, kaas, etc). Zo kunt u uitdroging van uw voeding en verspreiding van geurtjes voorkomen. De vele voordelen zorgen voor een veeltallige, gevarieerde gebruiksmogelijkheden... Dit ecologisch papier zal u simpelweg bijstaan in de keuken en in het bewaren van uw voeding!

Innovatief en bijzonder ecologisch concept:

Dit bruin papier is ontwikkeld zonder sulfurisch zuur, in tegenstelling tot gesulfuriseerd papier, en is volledig composteerbaar, in tegenstelling tot siliconenpapier (ontwikkeld op basis van voornamelijk chloorchemie).

Zijn vele voordelige eigenschappen (vetbarrière en geur blokkeren) zijn mogelijk dankzij mechanische behandeling van de vezels. Het is ontwikkeld in Duitsland op basis van een pasta van cellulose en water, zonder chloor en in een ecologisch gecertificeerde fabriek ISO 14001.

In een hervulbare dispenser geleverd met een veilige en handige regelaar.

  • In de oven en micro-golf oven: resistent aan temperaturen tot 220°C. Dit papier kan gebruikt worden in ovenschotels en keukenbereidingen met vette ingrediënten (patisserie, zanddeeg, mengsels van groenten en vlees...). Kan ook gebruikt worden voor de bereiding van papillottes of om groenten, worsten en schotels opnieuw op te warmen in de micro-golf oven.
  • Voor de ijskast: Knip de gewenste lengte. Pak de voeding goed in (charcuterie, kaas, ham, etc) vooraleer u ze in de ijskast steekt. De vele voordelen: beschermt voeding en aromas, voorkomt uitdroging en geuren, vetbarrière.

Om de frisheid van voeding te bewaren: ideale verpakking voor alles wat fris en smakelijk gehouden moet worden. Dankzij zijn microporiën reguleert dit papier de vochtigheid en blijven uw sandwiches, fruit, groenten, brood en patisserie lekker fris. Het kan evenzeer gebruikt worden om vet voedsel te verpakken en bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt