ECOCHEQUE
Kiemzaad - Zwarte radijs Bio
Rauw te eten in een sandwich, salade of als garnituur, oorsprong Italië
Deze proteïnerijke 100% bio zwarte radijskiemen kunnen op vele manieren rauw worden gegeten: in een broodje, als rauwkost, in een pannenkoek of als garnering van groente-, vis- of vleesgerechten.
Recyclebaar zakje van 150 g
- Oorsprong : Italië
- FR-BIO-01 Agriculture Italië gecertificeerd
- Veggie Super Food
Ref:
NI019
- Aanbevolen kiempotten : glazen kiempot of kiemtoren
- Radijszaad kan delicater en tijdrovender zijn om te ontkiemen dan sommige andere zaden
- Weektijd : 1 nacht
- Kiemtijd : 4-5 dagen
- Dosering : 1 soeplepel zaden
- Droog en koel bewaren
- Na ontkieming 2 of 3 dagen in de koelkast bewaren in een luchtdichte verpakking.
100% zwarte radijs BIO kiemzaden (Raphanus sativus var. niger)