Houten werkbench voor kinderen - Le Toy Van

€ 89,95

2 Items
Geef uw kind een veilige en leuke speelruimte met onze Le Toy Van houten werkplaats. Uitgerust met 16 accessoires: een cirkelzaag, een handzaag, een hamer, een schroevendraaier, een boor, een waterpas, een haakse slijper, een bankschroef en verschillende schroeven en moeren, ... het stelt het kind in staat om te repareren en te bouwen als een professional! Uw kind kan veilig spelen en zijn creativiteit ontwikkelen dankzij de stevige en stabiele structuur. Met de perfecte afmetingen voor kinderen is deze houten werkplaats ideaal voor handwerkactiviteiten en rollenspellen. Bestel nu en geef uw kind urenlang plezier en leren.
Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LN567
Le Toy Van - Mijn eerste werkbench - HoutEen leuke eerste houten werkbank met gereedschap zoals o.a. een boor en een slijpzaag. Deze uitgebreide set bevat ook een klem, zaag, hamer, schroevendraaier, waterpas, haakse liniaal, sleutel en krijtbord. Plus een handig opbergschap en twee planken met bouten en moeren. Goedgekeurd door de Good Toy Guide. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Over Le Toy VanLe Toy Van is opgericht in 1995 met als doel houten kwaliteitsspeelgoed te verkopen. Het begon allemaal op de Engelse markt, maar al snel verdeelden ze hun producten over de hele wereld. Le Toy Van is vandaag een leider op het vlak productie van houten speelgoed. Ze slagen er steeds in om jaar na jaar te groeien, te diversifiëren en te innoveren op het vlak van beschilderd houten speelgoed.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt