Barok ketting 45 cm Chakra

€ 5,96

-20%

€ 7,45

69 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Milieuvriendelijke verpakking
Belgisch merk

Barokke ketting 45 cm chakra nia.

Actief de drie energiekanalen van ons wezen!

effect : optimaliseert de stroom van prana (vitale energie) door de belangrijkste ontvangers te behandelen en distributeurs van vitale energie? De chakra's? in het subtiele lichaam. De zeven hoofdchakra's bevinden zich op een lijn vanaf het hoekpunt en gaan naar de bodem van de wervelkolom. Elk van deze chakra's beïnvloedt een fysiek, mentaal en spiritueel aspect van ons wezen. Als ze goed werken, trillen ze elk met de frequentie van een van de kleuren van de regenboog. Zet een steen van de adequate kleur gedurende een minuut op elk chakra bij aan het herstellen van de balans van het systeem

  • basic chakra (rood) aan de onderkant van de kolomvertebral Functie: vitale energie, veiligheid, overleving, vitaliteit
chakra du sacrum (oranje) onder de navelfunctie: centrum van seksuele energie en gevoelens, vrede, relaties, zelfrespect Solar Plexus (geel) tussen de navel en de diafragmfunctie: symboliseert Will, zelfbewustzijn, identiteit c? Ur (groen) In het midden van de borstfunctie: onvoorwaardelijke liefde, joie de vivre, zelfacceptatie, sorry keelchakra (lichtblauw) onder de keelfunctie: regeert Communicatie en zelfexpressie, inspiratie, creativiteit chakra van het voorhoofd (indigo) in het midden van de voorkant: breng intuïtie, visuele perceptie, cap Acity van onderscheidingsvermogen, begrip chakra van de top van de schedel (paars) net boven de hoofdfunctie: biedt eenheid, begrip, absorptie van kosmische energieën, hogere dimensies. / li>
Ref: NISCK005

Sinds de tijd onheuglijk probeert de mens de kristallen diep in de aarde te gebruiken om hun therapeutische deugden. Deze edelstenen zijn een manier om dingen positief te maken. Via een paar trefwoorden ontdekt u de belangrijkste toepassingen van steen.

Het doel is om de gebruiker dagelijks vertrouwd te maken met de verhevenwereld van stenen.

Deze kunnen een Stimulans, ondersteuning, net als een pop of een beer vormen een hulpmiddel, een emotionele troost voor het kind.

De therapeutische deugden van stenen.

is al eeuwen bekend de therapeutische kracht van edelstenen en mineralen. We hebben ze gebruikt als amulet

of als een afdichting, ongeacht of ze zijn voorzien van inscripties of afbeeldingen. Altijd meer mensen ontdekken dat edelstenen en mineralen kunnen helpen hun kwalen of problemen te verminderen of te verlichten. NIA -sieraden worden gemaakt met natuurlijke stenen en kunnen gemakkelijk worden gedragen als een ketting, armband of oorbellen.

De edelstenen moeten overeenkomen met persoonlijke verlangens of kwalen. U kunt op verschillende manieren een kostbare steen kiezen: afhankelijk van de kleur en het overeenkomstige chakra, afhankelijk van het te oplossen probleem of het effect van de steen, of volgens het teken van de dierenriem of de maand van zijn geboorte. Maar het is nog belangrijker om jezelf te baseren op je intuïtie of gevoel. Welke steen geeft een aangenaam gevoel? Welke steen lijkt mij het mooiste of vertel het me het meest?

De beste methode om een ??kostbare steen te vinden die ons in een oogwenk past, is te luisteren naar onze zintuigen en ons gevoel.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt