ECOCHEQUE

Wasbare luiers - 4-16kg - Starter box

€ 125,59

-20%

€ 156,99

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Europa
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën

Kennismakingsset met uitwasbare luier covers en inserts van het Zweedse eco merk Imse Vimse. Deze katoenen aanpasbare luiers met leuke 'wildlife' print zijn een comfortabel ecologisch alternatief voor de traditioneel wegwerpluier.


Inhoud set: 2 waterproof luier covers met wildlife print, 8 kleine inserts in bio katoen en 8 grote inserts in bio katoen

 

De wasbare onderdelen in deze starter kit: 

 zijn gemaakt uit 100% organisch katoen

 zijn zacht en comfortabel voor je kleintje

 zijn aanpasbaar voor baby's tussen 4 - 16 kg

Ref: IV283

Handige starter box met 2 waterproof luier covers met PUL-laagje, 8 kleine inleggers en 8 grote inleggers uit biologisch katoen met Oeko-tex keurmerk. 

Imse Vimse oprichtster Marie Walleberg startte haar bedrijf 30 jaar geleden nadat ze ontdekte dat de billetjes van haar pasgeboren dochtertje enkel textiel konden verdragen. Vandaag kennen we het Imse Vimse assortiment als een verzameling populaire herbruikbare textielproducten voor vrouwen en kinderen. Altijd van de hoogste kwaliteit, gezond voor de huid en goed voor de planeet.

Na gebruik spoel je jouw luiers best even met koud water voor het grondig (machine)wassen. Tip: hou de luier boven het toilet en spoel af met de douchekop. Bewaar je vochtige luiers voor het grondig wassen in een emmer tot drie dagen na gebruik. Was de luiers bij voorkeur op 60°C en indien nodig op max. 90°C. Gebruik geen wasverzachter of agressieve wasproducten want dit kan de absorptie van de luier aantasten. Laat de inleggers en covers bij voorkeur aan de lucht drogen.

100% organisch katoen met een PUL laagje (polyurethane laminated polyester)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt