Menstruatiecup - Pink pouch

LZ011

€ 26,04

9 Items

Je bent nog niet ingelogd

Handige menstruatiecup in een mooi katoenen tasje die je tot 6 uur lang beschermt tegen lekjes. Deze cup is zacht, flexibel en makkelijk schoon te maken. Keuze uit maat 1 (light flow) en maat 2 (heavy flow).

Afmetingen: maat 1 - 23 ml - Ø 42 mm, maat 2 - 30 ml - Ø 46 mm

 

Deze menstrual cup:

 is gemaakt in Frankrijk

 bestaat uit 100% veilige platina siliconen (van medische kwaliteit)

 kan 10 jaar lang gebruikt worden

Eco-pluspunten van dit product
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk
Herbruikbaar / duurzaam

Maak jouw menstruatie moeiteloos minimal to zero waste met deze herbruikbare menstruatiecup. Maat 1 is geschikt voor licht tot normaal bloedverlies en maat 2 is geschikt voor zwaarder bloedverlies (of voor vrouwen die een bevalling achter de rug hebben). Een cup gaat gemiddeld 10 jaar mee en vervangt een grote hoeveelheid tampons en wegwerpmaandverband. Bevat geen latex, ftalaten of bleekmiddel.

Het vrolijke Franse merk Lamazuna maakt al sinds 2010 herbruikbare accessoires en solide verzorgingsproducten met een plantaardige samenstelling. Hun innovatieve producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Naast goed voor mens en milieu zijn hun kleurrijke producten ook altijd betaalbaar of in de woorden van oprichtster Laëtitia Van de Walle 'eco-affordable'. Met Lamazuna is het leuker en vooral makkelijker dan ooit om jouw badkamer en dagelijkse verzorgingsrituelen zero waste en vegan te maken.

Vouw je menstruatiecup op en breng deze aan in de vagina. Je kan jouw cup tot 6 uur lang laten zitten om menstruatiebloed op te vangen. Om de cup te verwijderen was je eerst je handen. Knijp daarna zachtjes in de cup om het vacuüm te doorbreken en trek het voorzichtig uit je vagina. Maak de cup leeg, spoel deze af met water, droog af met papier en breng zo nodig opnieuw in. Na je menstruatie maak je jouw cup terug steriel door deze 10 minuten te laten koken in water. Berg deze daarna bij voorkeur op in het roze katoenen tasje tot jouw volgende maandstonden.

Platina siliconen

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt