Korenbloemwater - Reisformaat - 50 ml

€ 1,99

2541 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Gemaakt in België
Belgisch merk

Korenbloemwater, 50 ml.

Puur korenbloemwater dat je huid kalmeert en donkere kringen en gezwollen oogleden helpt ontzwellen. Dit bloemenwater is 100% natuurlijk.

Inhoud: 50 ml

Dit Vita Verde Korenbloemwater :

✓ ​is geschikt voor alle huidtypes.

✓ geeft je instant een fris gevoel.

✓ is gemaakt in België.

Ref: 5413393000987

Natuurlijk korenbloemwater zorgt voor een instant gevoel van frisheid en zachtheid. Ideaal om aan te brengen op een kompres rond de oogcontouren bij vermoeide ogen of om je huid te kalmeren.

Het Belgische eco-merk Vita Verde heeft het groene hart op de juiste plaats. Dit 'made in Belgium'-merkje heeft een reeks zero waste producten en natuurlijke huidverzorging voor alle huid- & haartypes. De natuurlijke verzorging van hun green skincare gamma bevat alleen gezonde ingrediënten uit minerale en plantaardige bronnen. Voor een zorgeloos dagelijks verwenritueel.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Kan ook aangebracht worden op een kompres om gezwollen oogleden te verzachten. Enkel geschikt voor uitwendig gebruik.

Aqua, glycerin, benzyl alcohol, sodium benzoate, levulinic acid, centaurea cyanus flower extract, sodium levulinate, sodium hydroxide, lactic acid.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt